Ontdek onze

Nijlense Schijfjes

Hét Nijlens streekproduct terug van even weggeweest. Niet alleen de verpakking, maar ook de inhoud kreeg een update. Het is een doosje vol heerlijke, artisanale pralines geworden die een eerbetoon zijn aan het slijpersverleden van de gemeente.

De diamant, ’t steentje, is gemaakt van pure chocolade. Met een vulling op basis van heerlijk lokaal gemaakte advocaat van De Gouden Haan uit Nijlen.

 De gekende praline ’t schijfje is groter geworden en is een ode aan de Oostenrijkse zusterstad Güssing. Een praline van melkchocolade gevuld met de Oostenrijkse ‘Uhudler likeur’ en marsepein. 

Als derde lekkernij zit er in het doosje een witte praline met praliné, trots voorzien van het 1001 facetten-logo van Nijlen.

Bij aankoop van onze heerlijke pralines ontvang je nu gratis leuke groetenkaartjes om iemand te bedanken, te feliciteren of beterschap te wensen.

Als enige chocolatier in Nijlen zijn we trots om deze te mogen vervaardigen in ons atelier.

Ontdek ons

Nijlens tetje

Toen het Nijlens Schijfje even van het toneel verdwenen was, hadden we zelf het idee om een ‘nieuw’ Nijlens streekproduct te maken. Dit werd tijdelijk gelanceerd met de jaarmarkt in Nijlen in 2019. Deze tetjes zijn zo’n succes dat ze niet meer weg te denken zijn in ons winkeltje. Kom ze kopen en u zal aangenaam verrast zijn. Ze zijn schaamteloos lekker.