Ontdek al onze
pralines
Paardenkoppen melk
traditionele praliné, met een unieke intense smaak, gemaakt van 62% hazelnoten uit Piemonte, een vleugje fleur de sel en een subtiel vleugje vanille gemengd met gesuikerde hazelnoot stukjes
Paardenkoppen wit
traditionele praliné, met een unieke intense smaak, gemaakt van 62% hazelnoten uit Piemonte, een vleugje fleur de sel en een subtiel vleugje vanille gemengd met gesuikerde hazelnoot stukjes
Hartjes
Vulling op basis van room op smaak gebracht met verse vanillestokken uit Madagaskar
Enveloppe
zachte boter karamel zoals je hem nergens meer vindt. Ambachtelijk gekarameliseerde suiker geblust met verse room en op smaak gebracht met ‘echte’ boter.
Edelweiss
zachte ganache van sellection blanc cacaotrace chocolade op smaak gebracht met natuurlijk banaan compound.
Logo Chris Jacobs
heerlijke praliné gemaakt met de lekkerste pinda’s, een vleugje fleur de sel en notenolie.
Cupje
zachte boter crème gemaakt met de lekkerste hoeveboter, gesuikerde melk en cacaotrace chocolade
Baileys
overheerlijke karamel van Baileys met verse room.
Limoncello
Het zoete van de witte chocolade gecombineerd met het “zure” van de limoncello ganache…laat je verrassen.
Kroontje
Zachte ganache van sellection blanc cacaotrace chocolade op smaak gebracht met natuurlijk passievruchten compound. Licht zurige zeer zachte smaak.
Marsepein blokje
Simpel maar zeer lekkere praline gemaakt van de lekkerste artisanale kwaliteitsmarsepein 50/50.
Cupjegold
Traditionele praliné, met een unieke intense smaak, gemaakt van 62% hazelnoten uit Piemonte, een vleugje fleur de sel en stukjes gezouten caramel afgewekt met “gouden” chocodrops.
coco
Zachte romige kokosvulling met geraspte kokos en een vleugje Batida de coco overgoten met de lekkerste cacaotrace melkchocolade.
Grenoble
Artisanale gemaakte marsepein van de beste kwaliteit (50/50) gemengd met stukjes karamel, gemalen walnoten uit Grenoble en op smaak gebracht met een beetje kirsch.
Juicer
Donkere sinaas-ganache gemaakt met SELECTION NOIR 65 CACAO-TRACE cacaotrace chocolade 65% cacaogehalte, voor de echte chocolade liefhebber.
Ben-hur
Overheerlijke slagroom vulling geparfumeerd met een beetje hazelnootpasta gespoten op een krokantje van amandelen.
Manon
Klassieker zoals je hem nog nooit geproefd hebt gemaakt met “echte boter” en op smaak gebracht met de lekkerste koffie op een bodem van hazelnootpasta overgoten met witte cacaotrace chocolade.
Florentijntje
Overheerlijke amandel praliné afgewerkt met nougat-dur van amandel, gemouleerd in melkchocolade en gedompeld in witte chocolade.
Mokka Ganache
Blokje van zachte ganache vervaardigd met room, boter en koffie. Omhuld met cacao-trace chocolade met 62% cacao gehalte. Afgewerkt met een vergulde koffieboon.
Melo
Mini editie van een klassieker. Luchtige vulling met speculaassmaak op een krokante bodem.